Meer onder Onderzoek

Wist je dat...

... Mannen, jongvolwassenen, hoger opgeleiden, degenen die niet met een partner wonen, mensen met een betaalde baan, mensen met een hoger inkomen en degenen die in een minder verstedelijkt gebied wonen vaker aan actieve lichaamsbeweging doen?

Gerelateerd:

Onderzoek

Wilt u een onderzoek laten uitvoeren om de prestaties van u of uw team te verbeteren? InspanningLoont helpt u met het opzetten en uitvoeren van het onderzoek. U kunt hierbij denken aan het uitvoeren van een literatuur onderzoek om bijvoorbeeld uit te zoeken wat de beste trainingsmethode voor uw situatie is. U kunt de bewegingswetenshappers van InspanningLoont ook inzetten als Embedded Scientists, die voor bepaalde tijd bij uw team betrokken zijn. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het uitvoeren van een fysiek onderzoek. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het onderzoeken van de snelste startmethode als schaatser bij een sprint afstand.

Met de ervaringen van de genoten praktisch gerichte opleidingen fysiotherapie, academie voor lichamelijk opvoeding en de wetenschappelijke studie bewegingswetenschappen zijn wij in staat om vraagstukken over lichamelijk functioneren en/of prestatie verbetering wetenschappelijk te onderzoeken en direct voor u te vertalen naar de praktijk.

Wilt u een onderzoek laten uitvoeren door InspanningLoont, of een bewegingswetenschapper bij uw team betrekken? Stuur een e-mail met uw specifieke vragen. Afhankelijk van uw specifieke vragen, stellen wij een op maat gemaakte offerte op.

Loading..

Sportadviesbureau InspanningLoont

InspanningLoont is een sportadviesbureau dat evidence based werkt. In onze aanpak zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden. Iedereen, van jong tot oud die een prestatie wil leveren in de breedste zin van het woord heeft te maken met inspanning, herstel, mind set en voeding.

Klik voor meer informatie over Sportadviesbureau InspanningLoont

Nieuws Testimonials Links

Volg ons via:

Contactgegevens:

InspanningLoont
Uppsalalaan 3
3584 CT Utrecht